Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Kujtesa Shabanaj (19)

Gjysme orari orë/ditë

Jam 19 vjeqare dhe jam e gatshme tu permbahem kushteve mirepo njekohsisht jam edhe duke kryer studimet dhe mund te punoj vetem me gjysme orari . Mund te kontaktoni 049488388Detale Profili

  • Femër
  • Gjysme orari orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Kryqi i kuq/Ndihma parë