Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Jehona Aliu (20)

Gjysme orari orë/ditë

Jam e gatshme tu permbahem kushteve jam 20 vjeq dhe mund te punoj gjysme orari sepse jam ne vitin e dyte ne fakultet Mund te me kontaktoni 049554384Detale Profili

  • Femër
  • Gjysme orari orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Kryqi i kuq/Ndihma parë