Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Marina Leoni

- orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj babysitter per ne zvicer pagesa osht 400 fr . Vetem te interesuaret mund te shkruni +41762089044

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: -
  • Pagesa: 400 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë