Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

G Arllati

Per 3muj apo ma shum orë/ditë 1 vit eksperiencë

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Per 3muj apo ma shum
  • Pagesa: 600fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë