Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kumanove Kërkoj kujdestare

Vebi Demiri

Fjetja ne shtepine tone orë/ditë

Kerkojme seriozitet dhe ajo te nxehet e lire ne shtepine tone.

Detale Profili

  • orari: Fjetja ne shtepine tone
  • Pagesa: 550 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë