Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zyrafete Krasniqi

07:30-17:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per nje femije. Adresa Veternik 044 172 468

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 07:30-17:00
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë