Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Enkeleda Simitxhiu

9-14 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per binjake. Kujdestarja duhet te jete e disiplinuar, e kujdesshme dhe e paster. Lokacioni rruga B, Prishtine. Mosha 30-38 vjeqe.

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 9-14
  • Pagesa: sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë