Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Ismaili Armin

7/7 orë/ditë

kerkohet dado per femij ne Zvicer kanton VS te interesuarit mund te lajmrohen ne nummer te telefoni 0041788706777

Detale Profili

  • orari: 7/7
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë