Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Abnesa Fana

Sipas marrveshjes orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si mirmbajtese e banesave gjat javes (hene-premte) me gjysem orari.mbas ores 17:00. Ndersa gjat vikendit me orar te plot. E bej ket pune me mjaft pergjegjesi dhe perkushtim. 049222598Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • Sipas marrveshjes orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marrveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Fakulteti