Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Arta -

8 orë/ditë

kërkoj kujdestare, për një fëmijë 9 muajsh në Fushë Kosovë.

Detale Profili

  • orari: 8
  • Pagesa: me marrëveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë