Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mete SG

7 e 30 deri ne 16 e 30 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare per femije 1 vjecar.Perparesi kane ato qe kane femije dhe mudesishte te jene nga lagjja MAT 2 afer shkolles Mileniumi Te interesuarat mund te me kontaktojne ne tel 044255867

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 7 e 30 deri ne 16 e 30
  • Pagesa: sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë