Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Blina Blina

7-8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si mirmbajtse e shtepis kujdestare, qdo dit pune rej ores 14, nr.049386322 (vetem n\\\\\\\\\\\\\\\'whatsap)Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 7-8 orë / ditë
 • Pagesa: 200-220
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti