Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Adi Sylaj

3 mujor orë/ditë

Kemi aktualisht nje person deri me 20 Prill. Kerkoj dike qe eshte mbi moshen 40 dhe mos ta pie duhanin per kujdesjen e femijeve dhe te ndihmoj ne punt e shtepis. Nese keni interes mu lajmrohuni mbas emailes. Ju faleminderit

Detale Profili

  • orari: 3 mujor
  • Pagesa: 600 Fr. Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë