Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nora Nora

- orë/ditë 1 vit eksperiencë

Keni kujdes nga nje mashtruese Turqan selimi 17.02.1972 shkup quhet ajo i mer parat e biletes dhe nuk vjen te kukdeset per femij +38970984367 me ket numer ajo paraqitet

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: -
  • Pagesa: - Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë