Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Jehona Krasniq (21)

8-15 orë/ditë 2 vite eksperiencë

kerkoj pune si kujdestare , apo pastrim.te shtepis , ju lutem me kontaktonj familje serioze ose edhe ne viber +37744466042Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8-15 orë / ditë
  • Pagesa: me marrveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti