Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Fatlinda F

Me marrveshje orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam studente ne Fakultetin e Edukimit. Kam pervoj pune Nr:049555364Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • Me marrveshje orë / ditë
 • Pagesa: Me marrveshje
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti