Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Luljeta Krasniqi

9 orë/ditë 9 vite eksperiencë

I dua femijet shume dhe e bej punen pa pertese dhe me shume deshire. Te gjitha familjet deri tani jane ndare gjithmone shume te kenaqura.Detale Profili

 • Femër
 • 9 vite eksperiencë
 • 9 orë / ditë
 • Pagesa: 220
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti