Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Sadia ******

Me marrveshje orë/ditë 10 vite eksperiencë

Jam me pervoi per mirmbajtje te shtepive apo banesave kush ka nevoi te kontakton ne numrin e telit 044776532Detale Profili

 • Femër
 • 10 vite eksperiencë
 • Me marrveshje orë / ditë
 • Pagesa: Me marrveshje
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti