Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Eli Eli

24 ore orë/ditë

Jam nje zonje nga shqiperia kerkoj te punesohem si kujdestare kam punuar dhe me perpara dhe kam vet femij me kontaktoni ne viber +41762584752Detale Profili

  • Femër
  • 24 ore orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët