Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Albana J

i plote 8-16 orë/ditë

Te jete nga Prishtina, e moshes jo shume te re, e preferueshme qe vete te jete nene, te mos jete duhanpirese, te jete e pergjegjshme dhe e ndergjegjshme. Me intereson edhe historia e meparshme e saj e punes, ndonje reference konkrete nga punedhenesit e meparshem eshte e domosdoshme.

Detale Profili

  • orari: i plote 8-16
  • Pagesa: te diskutohet Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë