Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mimoza Avdiu

4 ore ne dite orë/ditë

Kerkoj nje ndihmese rreth puneve te shtepise, qdo dite pune nga 4 ore ne dite. 044312945

Detale Profili

  • orari: 4 ore ne dite
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë