Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Rajan Ismaili

3 muaj orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkojm kujdestare per dy femije ne Zug të Zvicres , cmimi simbas marrveshjes permes Whatsapp ose Viber ose sms 077 902 24 04 TRANSPORTI DHE USHQIMI JANE TE GARANTUARA

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 3 muaj
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë