Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Benita Gjokaj

8-9ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per fmi dhe punt e shtepis. Jetojm ne zvizzer. Mosha ideale 25-40 vjet. Per intress te lutem kontaktoni ne numer +41767549856

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-9ore
  • Pagesa: Marrveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë