Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Marina Marina

- orë/ditë 2 vite eksperiencë

Per ne zvicer nese keni interess me kontaktoni ne nr +41762089044. mbi moshen 25

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: -
  • Pagesa: 400 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti