Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Hadije Gashi (0)

8 orë orë/ditë 19 vite eksperiencë

Une jam Hadije Gashi kam pervoj pune jame nën e 4 fëmive kam nevoj per pune.Detale Profili

 • Femër
 • 19 vite eksperiencë
 • 8 orë orë / ditë
 • Pagesa: 250-300
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun