Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ganimete Berbatovci

gjysme orari / me marrveshje orë/ditë

kerkoj kujdestare per 2 femije te mmoshes 8 vjeqare. tel: 045 402 686

Detale Profili

  • orari: gjysme orari / me marrveshje
  • Pagesa: e diskuteshme Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë