Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Igballe Perçuku

8 ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femit e mi te jet me pervoj si dhe te jet vet nene.Po kerkoj nje person te pergjegjshem dhe te qe eshte e gatshme per pune me femit. Kujdestarja duhet te mirmbaj edhe shtepin.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti