Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Doruntina RD (0)

8-9 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kam pervoje pune me femije. Kush ka interesim per kujdestare gjate te shtuneve te me kontaktoje. Banoj ne PrishtineDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8-9 orë / ditë
  • Pagesa: 10-15
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme