Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Diellza .

10-18 orë/ditë

kerkoj kujdestare per 1 femije kujdestarja duhet te kete pervoje pune dhe ndonje reference konkrete nga punedhenesit e meparshem eshte e domosdoshme..te mos jete duhanpirese nr 044416457

Detale Profili

  • orari: 10-18
  • Pagesa: Te diskutohet Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë