Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Shkendija ...

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per djalin tim 11 muajsh. Banoj ne prishtine. Kujdestarja duhet te jete me pervoj, e pergjegjshme dhe e dashur.Nuk lejohet pirja e duhanit. Cmimi sipas marreveshtjes 045 519 460

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë