Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Venera Sadiku (0)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

kerkoj pun si pastrimi i banesave ose shtepis 2 apo 3 her njavt per me shumm me kontaktoni nr 049 637 643Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti