Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Drita Desku

4 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 4 ore
  • Pagesa: 150 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë