Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hazbije Kallaba

6-8 ore orë/ditë

Kerkoj kujdestare per kujdesin e dy vajzave njera 8 muaj tjetra 4 vite

Detale Profili

  • orari: 6-8 ore
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë