Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Abnesa Fana (0)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam kujdestare me pervojë shume vjeqare ket pune e bej me mjaft perkushtim dhe pergjegjesi. Nr im kontaktues 049 222 598Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: 200
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti