Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Dhurata G

orë/ditë

Jam e interesuar te punoj kujdestare e shtepi, baneses dhe mund te marr femijen nga shkolla/qerdhe,mund te punoj me orar te plot dhe te pjesshem, nuk e pih duhanin, kam provoj pune dhe jam shume e perkushtuar ne punen qe beje, me kontaktoni ne 049601282.Detale Profili

 • Femër
 • orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti