Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Besa Hoti

7 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si kujdestare per femi kam pervoj pune, banoj dardani nr. 049360186Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 7 ore orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Tjera