Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Kaltrina Krasniqi

6-8ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femije dhe mirembajtje te shtepise. Duhet te kete pervoje paraprake, preferohet te jete e arsimuar ne fushen e edukimit per femije. Te interesuarat le te lajmerohen.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 6-8ore
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë