Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Ismaili Amar

24 orë/ditë

kerkohet kujdestare per femij ne zvicer nga data 15.08.2017 per info numri 0041788706777

Detale Profili

  • orari: 24
  • Pagesa: 500 euro Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë