Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Menki Menki

9 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare per vajzen time 2 muajshe.Per informata shtese kontaktoni ne 045976868

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 9 ore
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë