Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Teuta R

Me marreveshje orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam studente ne fakultetin e edukimit kerkoj punë per perkujdesjen e femijeve per me shum info:+37745188610

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Me marreveshje
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë