Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Besa aa

08-16:30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare, kam mbaruar fakultetin e edukimit,te interesuarat mund te me lajmerohen ne viber 049 255 129Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 08-16:30 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marrveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët