Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Sherife Ramadani

7-15 orë/ditë

Kerkoj Kujdestare per tu kujdesur per beben time,te kete pervoje me femije ...

Detale Profili

  • orari: 7-15
  • Pagesa: 100 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë