Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Antigona Meha

08:30-17:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Preferohet te jete prind(pak me e moshuar)

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 08:30-17:00
  • Pagesa: 180 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë