Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Sindi Dervishi

24 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Urgjent kerkoj te kujdesem per 1-3 femije ne Zvicer per dy muaj. Kontaktoni ne email. Me eksperience puneDetale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 24 orë / ditë
  • Pagesa: 600
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla