Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Zahide Bajrami (44)

sipas marreveshjes orë/ditë 15 vite eksperiencë

jam e martuar kam 3 Fëmijë te rritur, kam përvoj pune jetoj ne Prishtine.Detale Profili

 • Femër
 • 15 vite eksperiencë
 • sipas marreveshjes orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme