Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rrezarta Mashuku

Marveshje orë/ditë

Kerkoj ndihmese per punet e shtepise dhe kujdes te djalit tim 2 muajsh, te interesuarat (gra) duhet te ken pervoj pune si kujdestare. Zonjat e interesuara te lajmerohen ne kete nr. +37744446206. Puna eshte afatgjate

Detale Profili

  • orari: Marveshje
  • Pagesa: Marveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë