Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Dona Dona

8ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj me femi kam pervoj pune, nr.049717729.Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 8ore orë / ditë
 • Pagesa: 200
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti