Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Valinda Gashi

8 deri 9 orë/ditë

Kerkoj nje kujdestare per 3 fmij me zvicerr

Detale Profili

  • orari: 8 deri 9
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë