Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ilira Ilira

I plot orë/ditë

Kerkoj ndihmese per punet e shtepis, banoj ne lagjen NIC

Detale Profili

  • orari: I plot
  • Pagesa: Me mareveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë