Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nazlije Lakna

24 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femije ne Zvicerr nr kontaktues 0041763868357 Te jet serioze dhe e sinqert Ju lutem keni kujdes vajza me lart ne foto quhet Aida Lena nga shqipria eshte mashtruese nese ju kontakton ju lutem me lajmroni

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë